Få 20 % rabatt! arrow_drop_up
Gå videre til innholdet

GRATIS prioritert frakt | Betal senere med

  Returisk Politikk

  Selvfølgelig kan det skje at du ikke er fornøyd med bestillingen din av en eller annen grunn. Først og fremst beklager vi virkelig det, og vi er glade for å løse dette for deg!

  Selvfølgelig ønsker vi at våre kunder skal nyte Maannoslo produkter med et smil. Derfor kan du returnere enhver bestilling (unntatt skjønnhets- og helseprodukter) innen 7-15 virkedager.

  Hvorfor kan ikke skjønnhets- og helseprodukter returneres?
  En liste over hygieneprodukter som ikke kan returneres eller refunderes (listen er ikke uttømmende): undertøy, bikini, sminke, hårstylingprodukter, skjønnhetsprodukter osv. Vi tar samfunnets helse og sikkerhet på alvor og tillater ikke retur av helse- og skjønnhetsprodukter av hensyn til alle våre kunder. Vi er ikke alene om dette. Andre leverandører av helse- og skjønnhetsprodukter tillater ikke retur av samme grunn.

  Må jeg betale for returen?
  Ja, alle kunder er ansvarlige for returkostnadene. Kostnaden kan variere avhengig av hvor du bor, mellom 172,00 NOK og 332,00 NOK. Vi anbefaler at du sender returen med Track & Trace, da vi ikke kan ta ansvar for tapte returer.

  For ytterligere instruksjoner om hvordan du returnerer, vennligst kontakt vår kundeservice info@maannoslo.com.

  From our Instagram