Få 20 % rabatt! arrow_drop_up
Gå videre til innholdet

GRATIS prioritert frakt | Betal senere med

  Fraktpolicy

  Vi har valgt å sende produktene til deg direkte fra leverandøren. Dette gjør at vi kan spare mye på lager-, transport- og emballasjekostnader og tilby deg produktene til en fornuftig pris.

  Fordi vi sender produkter direkte fra leverandøren, har vi en gjennomsnittlig leveringstid på 7-15 virkedager for bestillinger i hele Norge.

  Alltid GRATIS frakt
  Vær oppmerksom på at leveringstiden kan være lengre på grunn av de siste tiltakene i forbindelse med COVID-19-viruset. I disse usikre tider kan det oppstå uventede forsinkelser som er utenfor vår kontroll. Vi vil gjøre vårt ytterste for å levere bestillingen din så snart som mulig. Vi beklager hvis dette påvirker bestillingen din.

  Feil og/eller feil produkt?
  Så irriterende! Det kan dessverre skje at produktet ditt blir skadet under transporten eller at feil produkt blir levert. I slike tilfeller leverer vi alltid en ny pakke gratis første gang og kan dessverre ikke refundere beløpet. Kommer den feil frem andre gang? Da refunderer vi hele kjøpesummen.

  Mistet pakke / returnert pakke?
  Hvis en pakke kommer bort eller ikke blir levert av logistiske årsaker, sender vi alltid en ny pakke før vi går videre med våre retningslinjer for refusjon og retur.

  Levering når du ikke er hjemme eller på postkontoret
  Hvis en pakke leveres på døren eller leveres på et postkontor, har Maann-oslo pådratt seg kostnadene ved å levere pakken. Hvis pakken ikke tas imot eller ikke hentes på postkontoret, går den automatisk tilbake til leverandøren, og vi har rett til å trekke 15 euro fra beløpet du mottar i retur.

  Vi tar oss av fraktkostnadene for hver bestilling. Alle våre produkter leveres hjem til deg 100% GRATIS. Ingen minimum bestillingsverdi er nødvendig.

  From our Instagram