Få 20 % rabatt! arrow_drop_up
Gå videre til innholdet

GRATIS prioritert frakt | Betal senere med

  Vanlige spørsmål

  HURTIG STØTTE

  Svarene på de vanligste spørsmålene våre er bare et klikk unna.

  Vi dekker fraktkostnadene for hver bestilling. Alle våre produkter leveres hjem til deg 100% GRATIS. Det kreves ingen minimumsordreverdi. Fordi vi sender produktene direkte fra leverandøren, har vi en gjennomsnittlig leveringstid på 7-15 virkedager.

  Ja, vi leverer internasjonalt! Hos oss kan du nyte godt av vår leveringstjeneste over hele verden. Vi streber etter å betjene kundene våre på best mulig måte, uansett hvor de befinner seg.

  Vi dekker fraktkostnadene for hver bestilling. Alle våre produkter leveres hjem til deg 100% GRATIS. Det kreves ingen minimumsordreverdi.

  Ja, du kan spore bestillingen din! Vi tilbyr en enkel og praktisk måte å spore pakken din på via vårt ParcelPanel-system. Når bestillingen din er sendt, vil du motta et sporingsnummer som du kan bruke til å spore pakken.

  Hvis du vil ha mer informasjon om retur av produkter, anbefaler vi at du leser retningslinjene for retur.

  Hos Maannoslo forstår vi at alle situasjoner er forskjellige, og noen ganger kan det være behov for å returnere et produkt. Vi er opptatt av å gjøre kundene våre fornøyde og vil gjerne hjelpe deg med en skreddersydd løsning.For å sikre at vi kan gi deg best mulig service, ber vi deg ta kontakt med vår kundeservice. Vårt kundeserviceteam står klare til å hjelpe deg og veilede deg gjennom returprosessen.

  Kostnadene forbundet med returen er kun fraktkostnader.

  Hos oss er det dessverre ikke mulig å bytte et produkt direkte i stedet for å returnere det. Hvis du ønsker et annet produkt, ber vi deg legge inn en ny bestilling og returnere det opprinnelige produktet i henhold til våre returregler.

  Vi tillater bare endringer eller avbestillinger hvis bestillingen din ennå ikke er sendt. For å sjekke dette og for å hjelpe deg videre, anbefaler vi at du kontakter vår kundeservice så snart som mulig. Kundeserviceteamet vårt er godt kjent med den aktuelle forsendelsesprosessen og kan sjekke bestillingen din for å se om det er mulig å gjøre endringer. Det er viktig at du tar kontakt så snart som mulig, slik at vi kan behandle forespørselen din før forsendelsen finner sted.

  Hvis du ennå ikke har mottatt bestillingen din, forstår vi at dette kan være frustrerende, og vi vil gjerne hjelpe deg med å løse problemet. Vi oppfordrer deg til å følge følgende trinn:

  1. Sjekk sporingsinformasjonen: Hvis du har lagt inn bestillingen og mottatt et sporingsnummer, oppfordrer vi deg til å sjekke sporingsinformasjonen via ParcelPanel.
  2. Kontakt kundeservice: Hvis sporingsinformasjonen er uklar, eller hvis du fortsatt er usikker på leveringen av bestillingen din, kan du kontakte kundeservice så snart som mulig. Vårt dedikerte team er her for deg og vil gjerne hjelpe deg.

  Vi forstår hvor viktig bestillingen din er, og vi vil sørge for at du er fornøyd med kjøpet ditt. Det viktigste for oss er at du er fornøyd, og vi vil gjøre alt vi kan for å hjelpe deg med å løse eventuelle problemer med leveringen av bestillingen din. Ikke nøl med å ta kontakt med kundeserviceteamet vårt, så står vi klare til å hjelpe deg.

  live_help

  Fant du ikke svaret?

  Hvis du har spørsmål eller trenger hjelp, ikke nøl med å kontakte supportteamet vårt!

  From our Instagram